Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Witam serdecznie
Chciałbym Wam przedstawić najnowszą propozycję malowań firmowych. W związku z dużą burzą mojego mózgu postanowiłem Was zapytać o opinię na temat firmowych skinów. Doszły do mnie informacje na temat zmiany logo na zestawach, jak również zmiana firmowych barw. Więc postanowiłem się wstrzymać ze zrobieniem konkretnego skina na trucki i naczepy i dowiedzieć się od Was w jakich barwach chcielibyście jeździć w GLOB-TRANS. Bardzo bym was prosił o wyrażenie swojej opinii na ten temat i wskazanie konkretnego malowania pod tym postem.
Staramy się urealnić naszą firmę i w tym kierunku dążymy
Malowanie mniej więcej obecne:
Malowanie, które miało by obowiązywać:
Czekam na szybkie i zdecydowane odpowiedzi
szare malowanie zdecydowanie lepsze!
dołożyłbym napis nasz vski nad logo DAF'a, czyli pod szybą
naczepę zostawiłbym czarną.
jest jeszcze opcja żeby skin trucka zrobic szaro-czarny [kolor czarny podwozia, reszta na szaro]
Ostatnio edytowany przez LucasSL (11-08-2017 15:41:02)
No jak dla mnie nowe malowania są o wiele ładniejsze i lepiej cały zestaw się komponuje,wygląda to bardziej realnie
Czarny zestaw strasznie się zalewa i wygląda dość kiepsko i mało realnie;)
Myślę że jasny kolor zestawu to jest krok do przodu
Zdecydowanie nowe malowania.
Witam a ja mam kubeł zimnej wody
Logo mi się podoba a zestawy kolorystycznie nie!
Niebieska naczepa z gwiazdkami jest banalna i widziałem podobnych sporo
Szarości to ulubione moje kolory ale na truckach szarości wychodzą źle niestety
Może szarość połączona z pomarańczem może trochę ożywiłaby kolory
Propozycje kolorystyczne są zimne i mało przyjazne i takich zestawów na pęczki.
Jak zmieniać to na lepsze i proszę porównać stare i nowe malowania a odpowiedź jest jasna.
SIWY jest na NIE!
Chcecie różne kolory naczepy i ciągnika to nie ma sprawy ale nie takie .
Siwy ja robię jak do mnie piszą. Chcą zmian na bardziej realne barwy, a ja tylko robię.
Jakie ty byś proponował malowanie i jakie barwy Ci odpowiadają??
To jest tylko propozycja i wszystko jest do zrobienia: kolory trucka, kolory naczepy, loga itp.
Czekam na propozycje, a wiesz że Najlepiej wychodzi wszystko wspólnie
Logo mi sie podoba, jestem za tym aby ciagnik i naczepa mialy inny kolor ale tak jak Siwy napisal nie takie jak tu, szary nie pasuje do ciagnikow mimo tego ze lubie ten kolor.
A może tak jak Repiński ma jakieś Tematyczne Malowanie w stylu,, Minionki'',, Joker'' itp. Kojarzycie o co mi chodzi?
Teraz większość firm decyduje się na jakieś tematyczne malowanie.
no to temat zbiorczy np co kto chce mieć na naczepie i tyle
albo nauczyć chłopaków jak robić sobie naczepy i po sprawie
Repiński skopiował firmę EEV z minionkami, były już malowania Powstańców Warszawy, Dywizjon 303, Husaria, nawet akwarystyka była. Nie jestem zwolennikiem takich malowań. Na takie malowania to mogą sobie pozwolić raczej śladowe egzemplarze a nie poważne firmy. Czy wyobrażacie sobie BOSCH z minionkami? Mercedes z Batmanem? Takie malowania to na Master Trucka się najlepiej nadają. Wszystkie tego typu malowania są piękne gdy stoi się przy nich w odległości 5 m a normalnie trucki widoczne są w ułamku sekundy i malowanie ma za zadanie utrwalenie w pamięci w krótkim czasie z każdej odległości.
Siwy ale dzięki takiemu malowaniu ciężarówka oraz firma się wyróżnia z pozostałych
Takich wyróżniających się firm jest od groma, więc kolejnej nie potrzeba. Najlepiej wyróżniającymi się firmami są firmy z prostymi malowaniami
Ale 1-2 zestawy takie mogłyby być flagowe
Dremor na czym miałaby polegać ta flagowość? Każdy nasz zestaw jest flagowy
Taki wyróżniający się zestaw w VS np do fotorelacji taki zrobić
Mi pasuje każdy kolor jest fajny i te poprzednie jak i szary ? nie wiem jak by wyglądały w białym bo też ładny kolor
Według mnie skin nie musi się wyróżniać. Skin powinien być prosty ale schludny. Czyli jak najmniej nie potrzebnych napisów/grafik/dodatków.
Nie mamy się wyróżniać skinami ale atmosferą i jakością VS'ki.
Takie jest moje zdanie.
Wszystkie tego typu malowania są piękne gdy stoi się przy nich w odległości 5 m a normalnie trucki widoczne są w ułamku sekundy i malowanie ma za zadanie utrwalenie w pamięci w krótkim czasie z każdej odległości.
Zgodze się z Tobą Tylko, że w ułamku sekundy to by było dobre na MP. Większość jeżdzi na SP i przy dobieraniu sie na sesje zdjęciową np. na konkurs czy coś to trza mieć troche pomysłu i byłbym za tym, żeby zrobić ankietę/y na kolejne nowe malowania. Po wyborach z kilku malowań można zrobić jedno lepsze, już wtedy jakaś wizja jest a tak to np.jeden chce w paski, drugi w kratki, trzeci w kotki itp.
Lucas to oczywiste że każdy ma jakiś gust i pomysł. Chudy te opinie bierze pod uwagę ale tu "demokracja" się kończy. Ostateczną decyzję podejmuje Chudy i tylko on.
Strony: 1