Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Witam będę tutaj dodawał swoje fotorelacje mam nadzieje że będzie się podobać
To w takim razie niezmiernie czekamy
Witam
O godzinie 5 w firmie w Bremen zapukano do mnie do drzwi że jestem ładowany do miasta Magdeburg,po otrzeźwieniu ze snu zacząłem się ubierać.Po ubraniu zjadłem szybko kanapkę i poszedłem kontrolować załadunek,po załadunku obszedłem cały zestaw aby sprawdzić czy wszystko jest w porządku,wszystko było w porządku opuściłem tylnią oś i wyruszyłem w drogę o godzinie 6:00 wyjechałem z miasta i jechałem w stronę Magdeburgu . O godzinie 16 byłem już na rozładunku a o to fotki
1 Przebudzenie się fotka z łózka
2 Sprawdzenie zestawu
3 Wyjazd z Bremen
4 Ale ona piękna <3
5 Jeszcze godzinka i będziemy na rozładunku
6 Troszkę ciasno a dziób w Scanii w tym przypadku nie pomaga ale damy radę !!
7 Ale dałem radę i rozładunek
Dziękuję za obejrzenie i zapraszam do oceny
Ostatnio edytowany przez MłOdY124 (05-07-2016 15:19:04)
Relacja świetna, wyraźną i czytelna. Oby częściej
Z przyjemnością oglądałem - brawo
https://www.youtube.com/watch?v=P1Axi3B_vE0
Witam
Dziś dostałem bardzo miły telefon o ładunku do polski z miasta w którym jestem,przyznam że bardzo szybko się ubrałem i popędziłem do firmy aby się załadować,załadunek przebiegł bardzo szybko i bez żadnych komplikacji.Po załadowaniu z uśmiechem na twarzy że w końcu jadę już do domu po odpaleniu silnika Scania aż zamruczała,wyjechałem z firmy droga na prom przebiegła mi bardzo szybko,przepłynięcie promem troszkę czasu zajęło ale po dotarciu do Holandii poczułem że jestem coraz bliżej domu,za Amsterdamem stworek domagał się jedzenia więc byłem zmuszony zjechać na stację i zatankować stworka po zatankowaniu pauza
.Zapraszam do oglądania
1 Ładowanko
2 No to jedziemy
3 Popsuta mleczarka i pan który czeka na pomoc
4 Wlot na autostradę
5 Kierunek na prom
6 Oczekiwanie na prom
7 Postanowiłem zrobić sobie coś do jedzonka,zaraz rozpalam butlę,wyciągam patelnię i będę smażyć kiełbaski
8 Kierunek Amsterdam
9 Tankowanie stworka i pauza
Ciąg dalszy nastąpi
Ostatnio edytowany przez MłOdY124 (06-07-2016 17:49:45)
SUPER. Czekam na ciag dalszy.
Forma rośnie fotki są super takie relacje oglądam z przyjemnością - dobra robota
https://www.youtube.com/watch?v=fildkHm … w&index=13
WITAM
Dziś zostałem załadowany na Anglię w cudownym mieście o nazwie Olsztyn w firmie Aldi,nowa ciężarówka jest fajniutka i przytulna w środku ale to nie o tym,były małe komplikację z załadunkiem ponieważ jak to w Polsce bywa nie znalazłem żadnego kolegi żeby mi załadował palety na naczepie i troszkę ich musiałem szukać ale znalazłem.Załadowali mnie o godzinie 8:00,o godzinie 21 byłem na granicy Polsko-Niemieckiej i pauza do rana zapraszam do obejrzenia
1 No to ładujemy
2 Ogień na tłoki i jazda
3 Szukanie miejsca na pauzę (45min)
4 Pauza!!! i jachcik za naczepą
5 Koniec pauzy lecim dalej
6 Ehhh jak ja kocham zwężki
7 Pa pa Poznań
8 Jeszcze trochę i granica oraz pauza do rana
9 Pauza i spać
Dziękuję za oglądanie dobranoc i szerokości dalsza część już wkrótce
Czekamy!
fotorelacja pierwszej klasy tylko jedna uwaga nigdy nie smaż kiełbasy w trucku bo zapach wejdzie na kilka tygodni
wiem wiem ,w Scanii smrodek unosił się tydzień
Fajny pomysł na relacje :-) jak dla mnie bomba :-)
Strony: 1